Ga naar hoofdinhoud
Op zoek naar meer balans in je leven? Schrijf je in voor de Hartsgewijs-nieuwsbrief en krijg tips en inspiratie recht in je inbox. Gratis Kennismaken?

Veerle, een heel vriendelijke coach die mij succesvol heeft begeleid op mijn traject om beter te leren omgaan met hyperventilatie. Elke sessie kreeg ik de nodige uitleg, tips en vooral een luisterend oor om mij verder te ondersteunen in mijn leerproces. Hartcoherentie was hierbij een zeer doeltreffend hulpmiddel. Wat een fijne ontdekking, ongelooflijk welke resultaten men kan bereiken op korte termijn. Zeker een aanrader. Een gouden tip is zeker blijven oefenen op ademhaling. Bedankt Veerle voor de goede begeleiding!

Door de respectvolle en warme sfeer konden we ons kwetsbaar en open opstellen, terwijl de positieve feedback deugd deed. Bedankt daarvoor!

Erg bedankt voor de goede begeleiding, het voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Goed dat ik je gecontacteerd heb, het kwam juist op tijd :)

Bedankt voor alle ondersteuning! We vonden het bijzonder boeiend en voelden ons enorm gesteund door jou in dit hele proces. We hebben er ontzettend veel aan gehad en ik kan niet genoeg herhalen hoe hartcoherentie mijn energie en goed gevoel stimuleert. Ik ben zo blij dat ik dit ontdekt heb!!!

Dank je wel Veerle voor de boeiende voorbije uren! De ontdekkingen in mijn gevoelswereld, de verhelderende kijk op wat ik ervaar, het mogen ‘voelen’:

het positieve gevoel dat ik erdoor kan ervaren…

Iedereen legt wel eens een moeilijke periode af in het leven. Ook ik heb dit ervaren…
Hartcoherentie onder andere heeft me in deze weg van “verwerken” een stukje vooruit geholpen.

Tot op vandaag hebben de oefeningen mijn leven veranderd.
Ademen doen we allemaal. Wel heb ik beseft dat de manier waarop we ademen een enorme invloed kan hebben op onze fysieke en geestelijke gezondheid.
Ik voel me beter, ik blijf nog steeds “ademen”.

HARTelijk bedankt! En een warme knuffel.

Een dikke dankjewel voor de warme ontvangst elke keer, voor je luisterend oor, om met mij een stukje op weg te gaan, voor de vele tips, voor je hartverwarmend kaartje. Dankzij jou heb ik de weg gevonden naar hartcoherentie.

Dank je voor je begeleiding en steun de afgelopen periode.

Veerle heeft zo’n lieve, zachtaardige uitstraling en manier van praten, dat werkt wel voor mij, dat stelt me direct op mijn gemak.