Skip to content
Op zoek naar meer balans in je leven? Schrijf je in voor de Hartsgewijs-nieuwsbrief en krijg tips en inspiratie recht in je inbox. Gratis Kennismaken?

Wat een ontdekking en wat een reis.

Ik kan wel 100 keer en meer dank u zeggen voor deze geboden mogelijkheid en jouw warme en oprechte begeleiding.

Ik koester nog veel van wat er allemaal gezegd is en neem het zeker mee in mijn  zoektocht naar de wending in mijn beroepsleven.

Bedankt voor wat je ons bijbracht! Het maakte me echt sterker!

En ja, blijkbaar straal ik dat ook uit want ik kreeg gisteren al verschillende complimenten. Zelfs van collega’s 😊

Ik probeer wat ik leerde in te voeren in mijn dagelijks leven en hoop zo sterker op mijn wezenlijke rots te staan en te kunnen stralen!

Ik denk trouwens met veel positieve gevoelens terug aan de ‘Wie ben ik’ cursus, het heeft me écht veel gebracht… Er is iets in mij veranderd en ik slaag er eindelijk weer in om te genieten van het leven. Ik zal je hier altijd dankbaar voor zijn. Echt waar.

Ik wil je nogmaals van harte danken voor de fantastische ervaring. Nooit gedacht dat hartcoherentie zo’n verschil zou kunnen maken, en dit op enkele weken tijd.

Veerle, een heel vriendelijke coach die mij succesvol heeft begeleid op mijn traject om beter te leren omgaan met hyperventilatie. Elke sessie kreeg ik de nodige uitleg, tips en vooral een luisterend oor om mij verder te ondersteunen in mijn leerproces. Hartcoherentie was hierbij een zeer doeltreffend hulpmiddel. Wat een fijne ontdekking, ongelooflijk welke resultaten men kan bereiken op korte termijn. Zeker een aanrader. Een gouden tip is zeker blijven oefenen op ademhaling. Bedankt Veerle voor de goede begeleiding!

Door de respectvolle en warme sfeer konden we ons kwetsbaar en open opstellen, terwijl de positieve feedback deugd deed. Bedankt daarvoor!

Erg bedankt voor de goede begeleiding, het voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Goed dat ik je gecontacteerd heb, het kwam juist op tijd 🙂

Bedankt voor alle ondersteuning! We vonden het bijzonder boeiend en voelden ons enorm gesteund door jou in dit hele proces. We hebben er ontzettend veel aan gehad en ik kan niet genoeg herhalen hoe hartcoherentie mijn energie en goed gevoel stimuleert. Ik ben zo blij dat ik dit ontdekt heb!!!

Dank je wel Veerle voor de boeiende voorbije uren! De ontdekkingen in mijn gevoelswereld, de verhelderende kijk op wat ik ervaar, het mogen ‘voelen’:

het positieve gevoel dat ik erdoor kan ervaren…

Iedereen legt wel eens een moeilijke periode af in het leven. Ook ik heb dit ervaren…
Hartcoherentie onder andere heeft me in deze weg van “verwerken” een stukje vooruit geholpen.

Tot op vandaag hebben de oefeningen mijn leven veranderd.
Ademen doen we allemaal. Wel heb ik beseft dat de manier waarop we ademen een enorme invloed kan hebben op onze fysieke en geestelijke gezondheid.
Ik voel me beter, ik blijf nog steeds “ademen”.

HARTelijk bedankt! En een warme knuffel.

Een dikke dankjewel voor de warme ontvangst elke keer, voor je luisterend oor, om met mij een stukje op weg te gaan, voor de vele tips, voor je hartverwarmend kaartje. Dankzij jou heb ik de weg gevonden naar hartcoherentie.

Dank je voor je begeleiding en steun de afgelopen periode.