Skip to content
Op zoek naar meer balans in je leven? Schrijf je in voor de Hartsgewijs-nieuwsbrief en krijg tips en inspiratie recht in je inbox. Gratis Kennismaken?

Wat is coaching?

Ieder van ons heeft soms nood aan iemand die luistert. Iemand die je ondersteunt en je tijd en ruimte geeft om even op adem te komen. Iemand die je aanmoedigt, duiding geeft, inspireert en meekijkt naar nieuwe mogelijkheden. Als levenscoach begeleid en inspireer ik jou om echt en zonder angst jezelf te zijn.

Coaching helpt je:

  • jezelf beter begrijpen
  • je eigenwaarde vergroten
  • vertrouwen en rust vinden in jezelf
  • je lichaam de juiste aandacht en zorg geven
  • je werksituatie anders bekijken
  • opkomen voor jezelf met respect voor anderen
  • het positieve integreren in je leven
  • jezelf ontplooien om je leven alle kansen te geven
  • je relaties op een meer harmonieuze manier beleven

Wat vraagt het van jou?

Tijd en motivatie. Voldoende tijd en bereidheid om stil te staan bij jezelf en bij datgene wat er nu bij je leeft. Jij bepaalt de doelstelling van het gesprek.

Gaandeweg bouwen we een relatie op. Deze is gebaseerd op vertrouwen en openheid waarin je alles kan en mag delen, zonder oordeel.

Begeleiden en begeleid worden, is zoeken. Samen zoeken waar de knoop zit. Ook stilstaan en integreren wat goed gaat en een positieve invloed heeft, hoort erbij.

Hoeveel betaal je?

De prijs van het gesprek is afhankelijk van je maandelijks netto-inkomen. Je bepaalt zelf je inkomensschaal en betaalt het overeenkomstig tarief. Meer info ontvang je via een persoonlijk bericht.

Wat heb je nodig?

Gewoon jezelf.

Bij videobellen heb je een computer of tablet met camera, microfoon en internetverbinding nodig. En een rustige plek waar je ongestoord kan werken.

Hoe werkt het?

Je komt ongeveer één keer per maand op gesprek. Je volgt je eigen tempo en beslist zelf hoelang je doorgaat. Je bepaalt zelf de vorm van de gesprekken. Een traject kan een mix zijn van zowel persoonlijke als online ontmoetingen.

De begeleiding is geen therapie, maar een manier van werken aan jezelf binnen een dynamiek van groei en ontplooiing.

Niet zeker waar je het best start? Begin hier

Voel je dat er íéts moet veranderen, maar weet je niet waar te beginnen? Dan zijn de workshops en meerdaagse cursussen van de organisatie PRH-Persoonlijkheid en Relaties het perfecte startpunt voor jou. Je verkent er op een laagdrempelige manier en in een warme groep mensen de mogelijkheden van persoonlijke groei. Daarna weet je precies waar we samen aan kunnen werken, zodat jij eindelijk een leven kan creëren waar je écht blij van wordt.

Individueel of in groep: ik begeleid je in het groeiproces naar een leven dat weer echt bij je past.

Contacteer mij