Skip to content
Op zoek naar meer balans in je leven? Schrijf je in voor de Hartsgewijs-nieuwsbrief en krijg tips en inspiratie recht in je inbox. Gratis Kennismaken?

In mijn eigen zoektocht naar wie ik ben, wat ik kan en waar ik naartoe wil, kwam ik in contact met de vormingsorganisatie PRH-Persoonlijkheid en Relaties. Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling werd er stevig gevoed en ik volgde er tientallen cursussen. Een jarenlange opleiding en een intensief traject vormden mij tot levenscoach en cursusbegeleider.

Ik ontdekte er ook mijn missie: ‘mensen begeleiden in hun persoonlijk groeiproces zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen’. Daar heb ik intussen mijn levensproject van gemaakt.

Mijn inlevingsvermogen, onbevooroordeeld luisteren en eerlijke feedback openen bij jou nieuwe perspectieven. Ik begeleid je graag vanuit een gelijkwaardige en warmmenselijke relatie.

Wie leert, groeit

Na mijn studie bedrijfsmanagement was ik meer dan 20 jaar actief in het bedrijfsleven, waarvan 15 jaar in de gezondheidszorg.

De lessen van het leven, o.a. burn-out, ontslag en de ernstige ziekte van een geliefde, hebben mij heel wat geleerd. En wie leert, groeit. In die periode kwam ook hartcoherentie op mijn pad. Ik slaagde erin mijn veerkracht op te bouwen én innerlijke rust te vinden. Het mooie van dit alles is dat ik dankzij hartcoherentie besliste zelfstandig een praktijk uit te bouwen in een domein dat me na aan het hart ligt.

Mensen begeleiden en inspireren, getuige én gids mogen zijn, … mijn persoonlijke missie heeft helder vorm gekregen. Vandaag is het mijn fulltime job, en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Mijn kleine en grotere gelukskes?

  • Wandelen, het liefst in de natuur
  • Reizen
  • Tafelen
  • Kombucha
  • Chocolade
  • Leonard Cohen