Skip to content
Op zoek naar meer balans in je leven? Schrijf je in voor de Hartsgewijs-nieuwsbrief en krijg tips en inspiratie recht in je inbox. Gratis Kennismaken?

Hoe gaat het nu écht met jou?

Als de wereld doordraait en je even niet meer weet waar je hoofd staat, dan gaat er niets boven een goed gesprek om weer tot jezelf te komen. Een gesprek waarbij iemand echt luistert naar wat jij zegt. Daarna zie je de dingen scherper. Het wordt duidelijk wat je te doen staat.

Als je je hart eens oprecht kan luchten, dan heb je daarna gegarandeerd nieuwe inzichten om mee verder te gaan. De kracht en motivatie die je uit een goed gesprek haalt: ik ken het gevoel.  En ik hoop van harte jij ook.

Vaak is het moeilijk om aan jezelf toe te geven dat het niet goed met je gaat. Maar als je het wel doet, heb je alvast de eerste stap gezet. Op dat moment kan er eindelijk iets veranderen.

Praten helpt. Ja, echt. Praten werkt. Gehoord worden ook. Gewoon jezelf mogen zijn. Alles zeggen wat je wil zeggen en daarbij niet veroordeeld worden. Emoties mogen tonen. Het komt niet vaak voor dat het zomaar kan. Voel je je verdrietig? Voel je je schuldig? Spreek het uit. Het lucht op.

Weten dat er iemand is die met volle aandacht met je meekijkt levert zoveel moois op, het laat je zoveel zien. Waar sta je nu? Waar knelt het schoentje? Waar wil je naartoe? Hoe ga je verder?

Weten dat er iemand is die in jou gelooft en je aanmoedigt. Dat is wat ik wil voor meer mensen.

Coaching is samen zoeken. Zoeken naar mogelijkheden, naar oplossingen, naar gedachten, naar veranderingen. Zoeken naar datgene wat jij nu nodig hebt. Niets meer maar ook niets minder. Helemaal op maat van jouw leven.

Ik ben er. Als ik je ergens bij kan helpen, hoor ik je graag.

Deel dit bericht