Mijn verhaal

 
 
Bolivia - Photography by Geert Van de Vondel

Bolivia - Photography by Geert Van de Vondel

In mijn eigen zoektocht naar wie ik ben, wat ik kan en waar ik naartoe wil, kwam ik in contact met de vormingsorganisatie PRH Persoonlijkheid en Relaties. Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling werd er stevig gevoed en ik volgde er heel wat cursussen*. Een jarenlange opleiding en een intensief traject vormden mij tot levenscoach.

Ook ontdekte ik er mijn persoonlijke missie: ‘bijdragen aan het welzijn en het groeiproces van mensen’. Daar heb ik intussen mijn levensproject van gemaakt.

De lessen van het leven, o.a. burn-out, ontslag, ernstige ziekte van een geliefde, hebben mij heel wat geleerd. En wie leert, groeit. In die periode kwam ook hartcoherentie op mijn pad. Ik slaagde erin mijn veerkracht op te bouwen én innerlijke rust te vinden. Het mooie van dit alles is dat ik dankzij hartcoherentie besliste zelfstandig een praktijk uit te bouwen in een domein dat me nauw aan het hart ligt.

Getuige én gids mogen zijn, mensen inspireren… mijn persoonlijke missie heeft intussen vorm gekregen.   

Wat kan ik je nog meer vertellen?

Na mijn studie bedrijfsmanagement was ik meer dan 20 jaar actief in het bedrijfsleven, waarvan 15 jaar in de gezondheidszorg.

Ik trek zeer graag de natuur in. De liefde voor het wandelen ontdekte ik tijdens mijn voorbereiding voor mijn staptocht naar Santiago de Compostela. Daarnaast hou ik ook van wereldreizen, tafelen, groene thee en chocolade. Ik heb een boon voor kleur & stijl en ben een grote fan van Leonard Cohen. 

En verder?

Een authentiek leven kunnen en mogen leiden dicht bij jezelf is een geschenk.

Dat wens ik ook jou toe.


*Levenslang leren… een blik op mijn traject van PRH 5-daagses rond persoonlijke groei.

Tevredenheid op het werk (2011) – Wie ben ik? (2011) – Mijn persoonlijke missie (2013) – Analyse, weg tot zelfkennis (2014) – Me laten helpen en leren helpen (2014) – Mijn groeiproces in handen nemen (2014) – Een efficiënte hulp aan personen (2014) – VBPG onderscheiding (2015) – Harmonie in mijn leven (2016) – Mijn zelfkennis verdiepen (2016) – Wie ben ik? als stagiaire (2017) – Leren beslissen (2017) – Mijn verdedigingssysteem, een hulp of een hinder (2017) – Beminnen & bemind worden (2017) – Mijn genezing aanpakken (2017), Groeien in authenticiteit (2019), Mijn ervaring van transcendentie exploreren (2019), …
www.prh.be