Back to All Events

Stress verminderen dmv je ademhaling i.s.m. CC De Werf

  • Cultuurcentrum De Werf Molenstraat 51 9300 Aalst Belgium (map)

Een overvolle agenda waarbij je rekening moet houden met alles en iedereen en waardoor je dagelijks van hot naar her holt met alle bijhorende gejaagdheid, spanning en stress! Herkenbaar? Hoe zou het zijn als je meer rust ervaart en minder stress?

Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde én meetbare techniek om zelfstandig je stressniveau te leren verlagen door middel van je ademhaling. Het brengt rust in je hoofd en het brengt je lichaam meer in balans. Bovendien vraagt het weinig tijd en levert het op korte termijn resultaat. Ook voor de preventie of het herstel van een burn-out is hartcoherentie heel waardevol.

Tijdens deze workshop krijg je een demo en leer je hoe de hartcoherentietechniek jou kan helpen energievol, veerkrachtig en stressbestendig in het leven te staan!

Inschrijven via deze link